Gradjevinarstvo i nekretnine Zaječar

NEKRETNINE ZAJEČAR - IZGRADNJA STAMBENOG I POSLOVNOG PROSTORA

nekretnine zajecar

Tokom godina “Auto Kuća Zaječar” je proširila svoju osnovnu delatnost i u oblasti građevinarstva. Izgradili smo preko 15000m2 poslovnog i stambenog prostora, kao i objekte drugih namena. Specijalizovani smo za niskogradnju (putogradnja i hidrogradnja) i visokogradnju.

Usluge koje nudimo u vezi sa građevinarstvom su konsalting, izgradnja, nabavka, isporuka, ugradnja, upravljanje projektima kao i realizacija određenih projekata po sistemu ‘’ključ u ruke“. Takođe raspolažemo betonskom bazom koja nam omogućava da sami pravimo material za izgradnju.

U “Auto Kući Zaječar” možete naći pouzdanog i efikasanog partnera koji poseduje stručno znanje, razumevanje specifičnog lokalnog tržišta i sarađuje sa velikim brojem kompanija iz oblasti.

Pitajte nas

Construction site
auto kuća zaječar - nekretnine

Nekretnine Zaječaru u ponudi

 • Lokal

  Lokal u Zaječaru, Krfska (prizemlje 500 m2 + 1. sprat 500m2), u strogom centru grada, u blizini Pošte, pijace i većih supermarketa (Maxi, Idea).

 • Lokal

  Lokal u Zaječaru, Krfska (prizemlje 340 m2 + 1. sprat 300m2 . Površine su odvojene, uz mogućnost povezivanja stepenicama), u strogom centru grada, u blizini Pošte, pijace i većih supermarketa (Maxi, Idea).

 • Lokal

  Lokal u podrumskom delu Timogradnjine zgrade, preko puta Opštine, (187m2).

 • Magacin

  Magacin (720m2) van Zaječara, na par kilometara od Zaječara na putu ka selu Grljan.

 • Industrijsko zemljište

  Industrijsko zemljište (5ha) sa zgradama, na par kilometara od Zaječara ka selu Grljan.

 • Zemljište

  Zemljište (oko 4ha) pogodno za izgradnju etno sela, restorana I raznih sadržaja pored Timoka na 5 minuta hoda od Gamzigradske banje.