TEHNIČKI PREGLED Zaječar

TEHNIČKI PREGLED VOZILA ZAJEČAR

tehnicki pregled i osiguranje vozila zajecar

“Auto kuća Zaječar” se vodi principom SVE NA JEDNOM MESTU i omogućava Vam da izvršite tehnički pregled, kompletnu registraciju vozila, uplatite osiguranje i takse i preuzmete registracione nalepnice bez odlaska i čekanja u banci i MUP-u.

U sklopu “Auto kuće Zaječar” nalaze se dve linije tehničkog pregleda na istoj lokaciji. Na jednoj liniji se vrši tehnički pregled teretnih vozila (kamiona težih od 3.5t, autobusa, prikolica, traktora) kao i putničkih vozila, dok je druga linija otvorena samo za putnička vozila.  Na ovaj način omogućavamo klijentima brzu uslugu bez dugog čekanja na zakazivanje tehničkog pregleda.

Cilj tehničkog pregleda vozila je utvrđivanje tehničke ispravnosti vozila, tj. da li vozilo ispunjava propisane uslove i tehničke norme za učestvovanje u saobraćaju. Ovakva vrsta provere omogućava povećanje bezbednosti u saobraćaju i opšte sigurnosti na putevima.

Redovni tehnički pregled putničkih automobila je obavezan i vrši se jednom u godinu dana, dok vozila koja vrše javni prevoz putnika, opasnih materija ili obuku za vozače imaju obavezu da provere tehničku ispravnost vozila na 6 meseci. Tehnički pregled je moguće obaviti 30 dana pre isteka registracije vozila. Bez potvrde o tehničkoj ispravnosti vozila nemoguće je registrovati vozilo.

Pitajte nas

Način plaćanja
Naše usluge kao i troškove registracije i osiguranja vozila, možete platiti gotovinski, administrativnom zabranom na više rata ili čekovima građana.

Tehnički pregled zaječar

Na tehničkom pregledu se proverava ispravnost:

tehnicki-pregled-zajecar-radnik

Registracija vozila ZAJEČAR

Young Male Motorist Involved In Car Accident Calling Insurance Company Or Recovery Service

Registracija vozila je obavezna za učestvovanje u saobraćaju i vrši se na godinu dana. Moguće je obnoviti je 30 dana pre isteka. Ukoliko vozilo nije registrovano u navedenom roku, podaci o vozilu se brišu iz evidencije MUP-a, registarske tablice se oduzimaju i vozilo se isključuje iz saobraćaja. Kada registrujete vozilo dobijate novu registarsku nalepnicu koju lepite na donji desni ugao vetrobranskog stakla i vozilo se može priključiti saobraćaju.

Da biste izvršili registraciju vozila neophodno je da vlasnik vozila bude prisutan i potrebno je da se prilože sledeća dokumenta: